Ekspozita e pikturave në Qendrën e Kulturës-Dibër

Ekspozita e pikturave në Qendrën e Kulturës-Dibër

Në Qendrën për Kulturë në Dibër sot (24..11.2020) në ora 12  do të hapet ekspozita personale e piktorit dibran Driton Bocku. Në kuadër të ekspozitës do të prezantohen 14 vepra , piktura diptikë dhe triptik, me natyrë të vdekur, portrete dhe abstraksione, të punuara në...
Projekt i ri teatror në Qendrën për Kulturë në Kriva Pallank

Projekt i ri teatror në Qendrën për Kulturë në Kriva Pallank

Monodrama ,,Gratë e Shekspirit”është titulluar projekti i ri teatror në Qendrën për Kulturë-Kriva Pallank, sonte në ora 20 për herë të parë do të shfaqet në youtoobe kanalin në faqen zyrtare të Qendrës për Kulturë. Bëhet fjalë për një monodramë e imagjinuar si...
Koncert të Valentin Naumov dhe Verica Divitarova

Koncert të Valentin Naumov dhe Verica Divitarova

Në kuadër të manifestimit Festime muzikore të vjeshtës 2020, sonte, në hollin e Operës dhe Baletit Nacional, do të mbajnë koncert Valentin Naumov-violin dhe Verica Divitarova-piano. Në program përfshihen tre sonata për violinë dhe piano nga V.A. Mocart dhe J.Brams....
Ditët e muzikës maqedonase: koncert i Simon Tërpçevski dhe shokët

Ditët e muzikës maqedonase: koncert i Simon Tërpçevski dhe shokët

Pianisti i njohur botëror maqedonas, Simon Tërpçevski pas një kohe të gjatë është përsëri para publikut maqedonas, së bashku me shokët e tij, artist të lart maqedonas: Vllatko Nushev, Ilinka Vellkova, Aleksandar Stojçeski, Vlladimir Krstev, Paskal Kraposvski, Gonca...