НУ „Турски театар“ ќе ја изведе претставата „Бог на масакрот“ од Јасмина Реза и во режија на Билге Емин в четврток со почеток во 20 часот.

Претставата ќе биде изведена на сцената во „Театар комедија“ и се изведува со титл на македонски јазик.