“Midis të zbrazëtës dhe zbrazëtirës” – ekspozitë e artistes Marina Cvetanovska-Martinovska në Kumanovë

“Midis të zbrazëtës dhe zbrazëtirës” titullohet ekspozita e pavarur e artistes akademike Marina Cvetanovska – Martinovska që do të hapet sot në sallonin ekspozues të Galerisë së Arteve në Kumanovë ...

izlozba_2

Bëhet fjalë për ekspozitën e saj të tetë me radhë të pavarur të artistes Cvetanovska-Martinovska, në kuadër të së cilës do të ekspozohen instalime hapësinore dhe të mureve dhe vizatime të punuara në materiale dhe teknika të ndryshme figurative. Ekspozita është vazhdim i kontinuitetit tematik të produksionit të saj paraprak artistik të prezantuar në Shkup dhe Nju Jork.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në janar të vitit 2019.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia