Ekspozitë e Petre Nikollovskit në Çifte Hamam

Galeria Nacionale e Maqedonisë në kuadër të programit jubilar, me rastin e 70 viteve të ekzistimit, si manifestim përfundimtar sonte (27 dhjetor) në Çifte Hamam do ta prezantojë ekspozitën nga Petre Nikollovski, me titull „Pafundësi“...

izlozba_na_Petre_Nikoloski


Ekspozita përbëhet prej më shumë veprave dhe instalimeve multimediale, nga të cilat numri më i madh janë punuar posaçërisht dhe vetëm në kontekst të narrativit arkitektonik dhe ideologjik diskursiv të Çifte Hamamit.

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri në gjysmën e shkurtit të viti 2019, ndërsa kurator i projektit është Ana Frangovska, përgjegjëse e lartë

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia