Debat i dytë publik mbi Propozim-ligjin për realizimin e interesit publik në kulturë do të mbahet më 13 dhjetor

Ministria e Kulturës më datën 13 dhjetor të këtij viti (e enjte), duke filluar nga ora 10:00, në Kinotekën e Maqedonisë do të organizojë debatin e dytë lidhur me tekstin e propozim-ligjit për realizimin e interesit publik në kulturë ...

logo_400

Të gjithë palët e interesuara në veprimtarinë e kulturës do të mund ta shqyrtojnë versionin e fundit të Propozim-ligjit në kolonën e majtë të faqes kryesore të ueb-portalit të Ministrisë së Kulturës, si dhe në lidhjen: Propozim-ligji për interesin publik në kulturë.

Në këtë version janë përfshirë një pjesë e vërejtjeve dhe propozimeve që ishin dhënë pas mbajtjes së debatit të parë publik, në qershor të vitit 2018.

I ftojmë të gjitha subjektet e interesuara, të sferës institucioneve dhe jashtëinstitucionale në kulturë, të marrin pjesë dhe të japin kontributin e tyre edhe në debatin e dytë, ditën e enjte.

LINK

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia