Promovim dhe punëtori e arteve interpretuese në Kinemanë Kultura

Qendra “Lokomotiva” për iniciativa të reja në artin dhe kulturën e Shkupit, në kuadër të programit diskursiv të Kinemasë Kultura – hapësirë për artet interpretuese bashkëkohore dhe kulturë bashkëkohore të titulluar „Art, politikë, institucion, trup“, sot dhe nesër  (7 dhe 8 dhjetor) organizon prezantim dhe promovim të revistës së specializuar për artet interpretuese „Maska“ nga Lubjana, edicioni „Autonomia e valles“ dhe punëtoria në temën „Si të hulumtohen praktikat artistike ose artet interpretuese në kontekstin jugosllav gjatë shekullit të gjatë 20“ ...

kino_kultura_1

Të dyja ngjarjet do të realizohen me pjesëmarrje të teoricienëve, dramaturgëve dhe profesionistëve  të shquar nga sfera e arteve bashkëkohore interpretuese nga Sllovenia dhe Maqedonia.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia