Premierë e shfaqjes së parë muzikore maqedonase për fëmijë në Teatrin e Fëmijëve dhe të Rinjve

Të dielën, në Teatrin e Fëmijëve dhe të Rinjve (TFR) në orën 19 do të jepet premiera e shfaqjes së parë muzikore maqedonase për fëmijët “Vendi ku nuk arrin dot”, sipas tekstit të Olivera Nikollovës, me regji të Violeta Xholevës ...

teatar_za_deca_mjuzikl

Muzika për fëmijë është kompozuar nga Aleksandar Xhambazov, ndërsa producent muzikor është Aleksandar Mitevski, koreografe Krenare Nevzati, dramaturge është Maja Stefanoviq dhe Damir Imeri është aranzhues muzikor.

Ky është manifestimi i parë muzikor për fëmijë, ku luajnë, këndojnë, vallëzojnë pesëmbëdhjetë fëmijë të zgjedhur në tri audicione, ndërsa në shfaqjen “Vendi ku nuk arrin dot”, luajnë edhe tre aktorë profesionistë, Dragan Spasov – Dac si mysafir, Katarina Ilievska-Siljanovska dhe Martin Jordanovski nga TFR.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia