„Banesa e Zojës“ i Teatrit të Dramës së Beogradit, sonte në TPM

Në Teatrin Popullor të Maqedonisë sonte do të jetë mysafir Teatri i Dramës së Beogradit, me shfaqen „Banesa e Zojës“, sipas tekstit të Mihail Bullgakov, ndërsa me regji të Natasha Popllavskës...

zojkin_stan_1


Shfaqja bart lidhje emocionuese të klasikes së letërsisë dramatike të shekullit 20, me partitura muzikore dhe koreografike, si dhe me atraksione vizuale.

Në vënien në skenë të „Banesës së Zojës“ së Teatrit të Dramës së Beogradit, mori pjesë ekip shumë-anëtarësh maqedonas udhëhequr nga regjisorja Natasha Popllavska. Kompozitori i muzikës është Ognen Anastasovski, skena dhe dizajni multimedial janë vepër e Emil Petros, kostumografi është e Roza Trajçevskës, ndërsa dizajnues i dritës është Millço Aleksandrov.

Në shfaqje paraqiten një pjesë e madhe e ansamblit të Teatrit të Dramës së Beogradit, udhëhequr nga aktorja Ana Sofrenoviq, si Zoja Denisovna Pelc etj.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia