Projeksion filmik dhe biseda me Belinda Kazimi - Kaminski

Në Sallën e kinemasë të Muzeut të Artit Bashkëkohor në Shkup, më 15 nëntor (e enjte)  do të mbahet projeksioni i dy filmave me metrazh të shkurtër dhe bisedë me Belinda Kazim - Kaminski, artiste, studiuese dhe shkrimtare nga Vjena...

pres_tu_egzit

Fokusi i interesit të saj janë: trauma dhe imagjinata radikale e errët.

Prezenca e Belinda Kazim – Kaminski është pjesë e programit vjetor e Hapësirës projektuese „Press to exit“ me titull „Format e padisiplinuara të diturisë“ në kudër të serisë „Ligjërata, prezantime dhe ekspozita“ dhe Simpoziumit ndërkombëtar „Shkëmbimet kurative 7: Kurim i shoqërive urbane“.

Programet e Hapësirës projektuese „Press to exit“ organizohen në partneritet me Muzeun e Artit Bashkëkohor Shkup dhe Kontrapunkt, Shkup, ndërsa janë të përkrahura nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia