Koncert i Ansamblit “Makedonija” në Prilep

Në sallën e madhe të Qendrës së Kulturës “Marko Cepenkov” në Prilep sot (6 nëntor), prej orës 19, koncert do të mbajë ansambli “Makedonija”. Ky ansambël, i cili është i vetmi i këtij lloji në vend, është përfaqësues i kulturës tradicionale maqedonase, ndërsa artistët e ri e prezantojnë të kaluarën e tyre dhe atë që është kulturë shpirtërore dhe materiale ...

Makedonija

Paraqitja e ansamblit “Makedonija” është pjesë e programit të sivjetshëm të Qendrës së Kulturës “Marko Cepenkov”, përkrahur nga Ministria e Kulturës.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia