Ekspozitë e fotografive të Lupço Ilievskit nga Kavadarci

Në Galerinë pranë Shtëpisë sw Kulturës „Ivan Mazov Klime“ në Kavadarci, sot (5 nëntor), prej orës 19 do të hapet ekspozita e fotografive artistike e titulluar „Zbutja e klithmës“ nga Lupço Ilievski ...

Izlozba_Kavadarci

Bëhet fjalë për fotografi të realizuara gjatë mbajtjes së festivalit teatror МОТ në Shkup. Ekspozita mbahet në kuadër të manifestimit “Vjeshta kulturore e Kavadarcit 2018“

Lupço Ilievski është një nga fotografët më të shquar maqedonas, i cili kultivon një stil të veçantë artistik dhe vulë të fuqishme autorialе. Deri më tani është i vetmi fotograf në Maqedoni të cilit, fotografitë e bëra për opservatorin megalitik Kokino, i janë botuar në revistën e specializuar serbe për fotografi „National Geographic“.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia