Teatri i Manastirit, mysafir në Armeni

Teatri Popullor i Manastirit në periudhën prej 1-5 nëntor merr pjesë në Erevan të Republikës së Armenisë, ku do të prezantohet me dy shfaqje në Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit “Shekspir” ...

Bitola

Shfaqja e parë, me të cilën Teatri Popullor i Manastirit të do paraqitet në kuadër të Festivalit në qytetin Gjumri – i cili është qyteti i dytë sipas madhësisë dhe qendër më e madhe kulturore në Armeni është shfaqja “Antonie dhe Kleopatra” me regji të Xhon Blondel, ndërsa më 3 nëntor do të paraqitet në Erevan me shfaqjen “Othello” me regji të Diego de Brea.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia