Fundjavë mode në Shkup

“Moda si pjesë e ekosistemit. Rrëfim i qëndrueshëm” titullohet tema e edicionit të 18-të të Fundjavës së Modës – Shkup që prej sot deri më 4 nëntor do t’i sjellë koleksionet më të reja nga dizajnuesit e vendit dhe nga ata të rajonit, në dy lokacione në Shkup ...

Revija

Fundjavën e modës e ka hapur dizajnuesja Lidija Georgieva në studion e Orkestrës së Simfonisë të Maqedonisë për Muzikë Filmike “F.A.M.E.S” me koleksionin e saj “Një milion milje kohë”, ndërsa nga sot lokacioni zyrtar për revytë do të jetë “Hotel Meriot Shkup” ku do të prezantohen dizajnuesit nga Maqedonia, si: Irina Tosheva, Teodora Mitrovska, Sillvija Miha, Olgica Gjorgieva, Sara Rexhiq, si dhe dizajnues nga Britania e Madhe.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia