Термини за консултации за лицата заинтересирани за полагање на лекторскиот испит

Во согласност со член 3 став 2 од Правилникот за начинот на полагањето на испитот за добивање лекторска лиценца и за Програмата за испитот, Комисијата за полагање испит за лектор достави термини за консултации за ноември 2018 г. за лицата заинтересирани за полагање на лекторскиот испит. Членовите на Комисијата за полагање испит за лектор во определените термини ќе бидат достапни во нивните кабинети ...

Термините за консултации за ноември се:

проф. д-р Искра Пановска-Димкова (Филолошки факултет): 15.11.2018: 12:00-13:00 ч.

проф. д-р Симон Саздов (Филолошки факулет): 16.11.2018: 12:00-13:00 ч.

проф. д-р Катица Трајкова (Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“): 14.11.2018: 11:00-12:00

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia