Oraret për konsultime për personat e interesuar për të hyrë në provimin për lektor

Në pajtim me nenin 3, paragrafi 2 nga Rregullorja për mënyrën e dhënies së provimit për të marrë licencë për lektor dhe për Programin e provimit, Komisioni për dhënien e provimit për lektor ka paraqitur orarin për konsultime për muajin nëntor për personat e interesuar për të hyrë në provimin për lektor. Anëtarët e Komisionit në oraret e përcaktuara do të jenë në dispozicion në kabinetet e tyre ...

Oraret për konsultime për muajin nëntor janë:

Prof Dr. Iskra Panovska-Dimkova (Fakulteti i Filologjisë): 15 nëntor 2018, 12:00-13:00;

Prof Dr. Simon Sazdov (Fakulteti i Filologjisë): 16 nëntor 2018, 12:00-13:00;

Prof Dr. Katica Trajkova (Instituti i Gjuhës Maqedonase “Kërste Misirkov”): 14 nëntor 2018, 11:00-12:00.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia