Promovohet Fjalori i Muzeut

Në Sallën e konferencave të Muzeut të Luftës Maqedonase, sot në orën 12, do të promovohet solemnisht libri “Fjalori i Muzeut” i prof. dr. Kërste Bogoevski...

Promotorë të këtij edicioni janë dr. Davorin Tërpevski dhe Jovan Ristov. Botimi i këtij fjalori realizohet më përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, në kuadër të aktiviteteve të MNK dhe IKOM.

 Recnik
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia