Në FAD fillojnë takimet studentore “Skomrahi 2018”

Skomrahi_2018

Prej sot deri më 6 nëntor në Fakultetin e Arteve Dramatike – Shkup do të mbahen takimet studentore internacionale “Skomrahi 2018”, me pjesëmarrjen e studentëve nga akademitë dhe fakultetet e arteve dramatike nga rajoni dhe Evropa...

Gjatë këtyre gjashtë ditëve publiku do të ketë mundësi t’i ndjekë filmat dhe shfaqjet e studentëve nga Beogradi, Frajburgu, Zagrebi, Osjeku, Sarajeva, Prishtina dhe Shkupi. Festivalit do ta hapin studentët e aktrimit të vitit të katërt të Fakultetit të Arteve Dramatike në klasën e prof. Mimi Tanevska-Sërbinovska me shfaqjen “MME kush i pari ia nisi” me tekstin e Dejan Dukovskit. Përpos programit kryesor, studentët e FAD do të organizojnë edhe “SkomrahOFF” – program shoqërues me muzikë, shoqërim dhe aktivitete alternative. Hyrja është falas.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia