“Mani, mani, mani” – premierë e Teatrit kumanovar

Teatri i Kumanovës sonte në orën 20  do të japë premierën e shfaqjes “Mani, mani, mani” me të cilën edhe zyrtarisht do të mbyllet festivali “Ditët e komedisë 2018” ...

__

Shfaqja është punuar sipas tekstit “Mjeshtri i farsës” të Rej Kunit, me regji të Bojana Kralevska dhe Goran Iliq. Në shfaqje luajnë: Marko Trajkoviq, Sanja Ruseska, Vllado Dojçinovski Nina Maksimova, Nina Kiseliçki, Jasmina Vasileva dhe Mirosllav Petkoviq.