Enti dhe Muzeu – Manastir i ftuar në Berat, Shqipëri

„Arkitektura tradicionale në Manastir dhe Rajonin e Manastirit” titullohet ekspozita që do të hapet sot (10 tetor) në orën 12 në Muzeun etnologjik në Berat, Republika e Shqipërisë ...

pokana_5

Realizimi i ekspozitës është rezultat i bashkëpunimit të Entit për Mbrojtjen e Monumenteve të Kulturës dhe Muzeut të Manastirit me Drejtorinë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore – Berat, në kuadër të Javës Evropiane të Konservimit dhe Restaurimit (8 - 14 tetor).

Autore e ekspozitës  „Arkitektura tradicionale në Manastir dhe Rajonin e Manastirit”  është dr. Viktorija Momeva – Altiparmakovska, ndërsa në kuadër të vizitës do të organizohet edhe një punëtori për nxënës të shkollave fillore.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia