Vallëzim i kukullave – Mbrëmje e muzikës serioze

Shoqata “Etno thesari” nga Kumanova nesër (10 tetor) në orën 19 në lokalitetin Kukulla guri në fshatin Kuklica (Kratovë) organizon mbrëmje të muzikës serioze “Vallëzim i kukullave” ...

vecer-tanc-na-kuklite-715x400

Në interpretim të “Trio kolegjium” të cilin e përbëjnë Aleksandra Kocevska – mexosoprano, Gligor Gelebeshev – piano dhe Menka Bogoevska – violinë, publiku do të mund të dëgjojë vepra të Bizesë, Petar Iliç Çajkovskit, Franc Shubertit dhe të tjerëve.

Kjo ngjarje është përkrahur nga Ministria e Kulturës, në kuadër të projektit “Vala e re kulturore 2018”.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia