„Информативни сесии за програмата Креативна Европа (потпрограми Култура и МЕДИА)“

 
Ве известуваме дека  Министерството за култура и Агенцијата  за филм во соработка со Делегацијата на Европската Унија и ЕУ Инфо центарот во Скопје и општините Штип и Прилеп на 8 и 12 октомври 2018 година организираат „Информативни сесии за програмата Креативна Европа (потпрограми Култура и МЕДИА)“...
 На настаните свои обраќања ќе имаат Билјана Прентоска од Канцеларијата Креативна Европа, како и Бистра Георгиева од Канцеларијата за МЕДИА.
Pokana-Info_sesii_-_Kreativna____Evropa_-_Stip_i_Prilep_1
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia