“Sesione informative për programin Evropa Kreative (nën-programet Kultura dhe MEDIA)”

Ju informojmë se Ministria e Kulturës dhe Agjencia e Filmit në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Evropian dhe EU Info Qendrën në Shkup dhe komunat Shtip dhe Prilep më dt. 8 dhe 12 tetor 2018 organizojnë “Sesione informative për programin Evropa Kreative (nën-programet Kultura dhe MEDIA)”...

Në këto ngjarje fjalim do të mbajnë Biljana Prentoska nga Zyra Evropa Kreative, si dhe Bistra Georgieva nga Zyra për MEDIA.

Pokana-Info_sesii_-_Kreativna____Evropa_-_Stip_i_Prilep_1
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia