Ekspozita „Krusheva në hartë“ te përmendorja „Makedonium“

Tek përmendorja  „Makedonium“ në Krushevë nesër (6 tetor ) në orën 18 do të hapet ekspozita „Krusheva në hartë“ e artistëve Jasmina Runevska, Emil Soleski dhe Darko Taleski ... 

___1
Duke shfrytëzuar gjuhën vizuale dhe në bashkëpunim me qytetarët e Krushevës, artistët kanë vendosur në hartë segmente të ndryshme nga ky lokalitet, duke krijuar një prezantim alternativ të zonës, rrugëve , shtëpive dhe rrëfimeve të banorëve. Përmes teknikave të ndryshme ata kanë krijuar harta virtuale (jo) vizuale të tingujve, aromave, ndjesive, rrëfimeve, historisë dhe kujtimeve.

Në të njëjtën ditë, në orën 12 do të zhvillohet edhe përpilimi interaktiv i hartave subjektive nga ana e rinisë së qytetit.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia