Promovim i përkthimit bullgar të romanit “Kurthi” nga Vlladimir Pllavevski

Shtëpia botuese “Persej” nga Sofja ka publikuar përkthimin bullgar të romanit maqedonas “Kurthi” nga Vlladimir Pllavevski. Përkthimi i romanit do të promovohet sonte në orën 18:30 në Qendrën Kulturore-Informative të Republikës së Maqedonisë në Sofje.

vladimir-plavevski-01

Autori Pllavevski për herë të dytë do të prezantojnë krijimtarinë e tij letrare në QIK në Sofje, ndërsa do të paraqitet edhe me ekspozitën e tij të fotografive teatrale të krijuara në vitet e 70-ta, 80-ta dhe 90-ta të shekullit të kaluar.