Ekspozita e maketeve dhe fotografive nga Emil Dimoski në Negotinë

"(Mos) harrim" quhet ekspozita e maketeve dhe fotografive nga Emil Dimovski nga Prilepi që do të hapet sot në orën 20 në sallonin ekspozues në Muzeun e qytetit Negotinë ...

__3

Në kuadër të ekspozitës do të paraqiten 12 makete dhe 20 fotografi të punuara me material natyror (dru, gur, qeramikë, bar), në të cilat janë paraqitur ndërtimet dhe arkitektura tradicionale maqedonase.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia