Ekspozitë e Agron Saliut në Muzeun e Velesit

Në Muzeun e Velesit sonte (18 shtator) në orën 19:30 do të hapet ekspozitë me vepra të artistit Agron Saliu ...

izlozba_na_Agron_Saliu

Artisti për herë të parë do të prezantohet përballë publikut të Velesit me 35 vepra nën një titull “Thesari i vlerave dhe diturive”. Agron Saliu ka lindur në vitin 1984 në Tetovë.  Ka diplomuar në Universitetin e Tetovës, në Fakultetin e Artit Figurativ, dega Pikturë, në klasën e prof.

Ilirijan Beqirit. Ka realizuar disa ekspozitë personale dhe ka marrë pjesë në një numër të madh ekspozitash kolektive, projekte dhe aktivitete të kulturës, në vend dhe jashtë. Ekspozitat personale artisti i ka realizuar në Sarajevë, Podgoricë, Vjenë, Paris, Berlin, Kërçovë, Tetovë, Kumanovë, Prilep, ndërsa ka marrë pjesë edhe në një sërë ekspozitash kolektive në Gostivar, Tetovë, Shkup, Sarajevë dhe në qytete të tjera.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia