Edicion jubilar i Festivalit teatral “Shën Joakim Osogovski”

Në Qendrën e Kulturës në Kriva Pallankë sonte solemnisht do të hapet edicioni i 10-të jubilar i Festivalit ndërkombëtar teatral “Shën Joakim Osogovski”...

Mbrëmja e parë e Festivalit i kushtohet laureatit të sivjetshëm, aktorit të njohur maqedonas Bllagoja Çorevski. Sivjet në 10 ditët e festivalit do të jepen tetë shfaqje teatrale nga Maqedonia,  Serbia, Kroacia dhe Bullgaria. Në programin shoqërues do të promovohen disa libra nga sfera e teatrit, ndërsa do të hapen edhe disa ekspozita fotografish.

festival_Joakim_Osogovski_vo_Kriva___Palanka
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia