Punëtori artistike “Motive artistike prespane” në Pretor

Në Pretor sot dhe nesër (12 dhe 13 shtator) do të zhvillohet  punëtoria dyditore artistike e titulluar “Motive artistike prespane”...

Dita e sotme e kësaj punëtoria, që e organizon Shtëpia e Kulturës “Dragi Tozija” nga Resnja dhe në të cilën marrin pjesë piktorë amatorë nga rajoni i Prespës, i kushtohet veprave të piktorit maqedonas Vlladimir Demkov.

Pikturat e punuara do të vendosen para publikut të Resnjës në ekspozitë e cila do të hapet më 26 shtator.

Punëtoria mbahet në kuadër të shënimit të dy jubileve të rëndësishme, 8  Shtatori – Dita e pavarësisë së Republikës së Maqedonisë dhe 11 Shtatori – Dita e Çlirimit të Resnjës dhe Prespës.

dom-na-kultura-dragi-tozija
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia