Aktivitete intensive për renovimin e bibliotekës në Dibër

Në Bibliotekën pranë Qendrës së Kulturës në Dibër, intensivisht janë duke u zhvilluar aktivitetet për rinovimin e hapësirës së saj...

biblioteka_debar

Sipas informatave të marra nga drejtori i Qendrës së Kulturës, Artin Spahiu, përveç rinovimit të hapësirës, fondi i bibliotekës disponon edhe më 160 tituj të ri, ndërsa janë marrë edhe rafte të reja për vendosjen e librave. Të gjitha këto aktivitete, siç theksoi drejtori Spahiu realizohen me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, si dhe me fonde të vetë institucionit. Sipas rrjedhës së deritanishme të aktiviteteve, rinovimi i hapësirës së bibliotekës duhet të përfundojë deri në fund të shtatorit.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia