Struga, nikoqire e festivalit ndërkombëtar “Margaritarët e Liqenit”

Nga data 10 deri më 12 gusht 2018, në Qendrën e Kulturës “Vëllezërit Miladinovci" – Strugë do të mbahet Festivali Internacional i Artit “Margaritarët  e Liqenit 2018”...

Ezerski_biseri

Bëhet fjalë për një festival ndërkombëtar të artit dhe garë, ku marrin pjesë këngëtarë, instrumentistë, valltarë dhe artistë nga e gjithë bota.

Performancën e tyre e vlerëson Juria e njohur ndërkombëtare, anëtarët e së cilës mbajnë klasa master falas, pas garës, për të gjithë pjesëmarrësit dhe profesorët e tyre. Në këtë festival sivjet marrin pjesë talente nga Maqedonia, Rusia, Hungaria, Kroacia, Ukraina, Sllovenia, Bjellorusia, Lituania, Kazakistani, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Rumania, Turqia, Moldavia.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia