U emëruan drejtorë në 8 institucione nacionale

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, në muajin korrik, pas konkurseve të realizuara, ka emëruar drejtorë me mandat të plotë katërvjeçar në 8 institucione kombëtare ...

Drejtore e Bibliotekës “Grigor Përliçev” në Ohër është emëruar Gordana Zmejkovska, në EN Qendra e Kulturës në Manastir drejtore është emëruar Maja Andonovska-Ilijevski, në Qendrën e Kulturës “Aco Gjorçev” në Negotinë është emëruar Roska Ilieva.

Drejtori i Teatrit Popullor të Manastirit me mandat të plotë është emëruar Ivan Jerçiq. Bllagoja Atanasovski u emërua drejtor EN Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve të Kulturës dhe Muzeu-Prilep, në EN Muzeu i Gjevgjelisë drejtor është emëruar Boban Husenikovski.

Vaso Ristov u emërua drejtor i “Operës dhe Baletit të Maqedonisë” dhe drejtor i EN Teatri Turk është emëruar Erdoan Maksut.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia