Mbrëmje poetike në Prilep

Në sallonin e ekspozitave në Qendrën e Kulturës “Marko Cepenkov” në Prilep, sonte në orën 19 do të mbahet “Mbrëmje poetike”, ku do të prezantohet krijimtaria e pesëmbëdhjetë poetëve – anëtarë të Klubit të krijuesve letrarë nga Prilepi, mes të cilave Bllagica Bunteska, Bllaga Tuteska, Snezhana Panoska, Marija Gjorgjioska, Toni Pavlleski, Adrijana Risteska, Mirjana Sllaveska, Ollgica Tërpçeska dhe të tjerë. 

Poetska_vecer_vo_Prilep

Mbrëmja poetike realizohet në kuadër të "Verës kulturore prilepase". 
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia