Ekspozitë "Skënderbeu nëpër fotografi dhe dokumente"në Kërçovë

„Skënderbeu nëpër fotografi dhe dokumente“ quhet ekspozita me fotografi e cila do të hapet sot në muzeun “Maqedonia Perëndimore në LNÇ” në Kërçovë ...

Skenderbeg_4

Në kuadër të ekspozitës, që ka si autor Ilmi Veliun, do të prezantohen 54 fotografi me ngjyra që janë rezultat i një pune hulumtuese – shkencore të tij. 

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 24 gusht dhe vizitorët do të kenë mundësi që ta vizitojnë çdo ditë pune, nga ora 9 deri në orën 15.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia