Takime kulturore ballkanike në Negotinë

Me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës në kompleksin e Manastirit “Shën Gjorgji” në Negotinë, më 11 korrik, për herë të tetë me radhë do të zhvillohet hepeningu tradicional figurativ “Takimet ballkanike kulturore”...

Balkanski-kulturni-sredbi-2018

Në hepeningun, që organizohet nga Qendra e Kulturës “Aco Gjorçev” në Negotinë, marrin pjesë 13 artistë nga disa qytete të Maqedonisë, të cilët sërish do të shoqërohen me njëri-tjetrin dhe do të krijojnë në ambientet e manastirit “Shën Gjorgji” në Negotinë.

Në të njëjtën ditë, me fillim në orën 19.00 në foajenë e Qendrës së kulturës do të hapet ekspozita e artit figurativ në të cilët vizitorët do të kenë mundësi që të shohin të gjitha veprat e krijuara gjatë manifestimit edhe gjatë javës në vijim. 

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia