Ekspozitë me veprat e kolonisë së Kërçovës në Kumanovë

Në sallonin ekspozues të Qendrës së Kulturës “Trajko Prokopiev” në Kumanovë, të enjten, më 12 korrik në orën 20 do të hapet ekspozita me vepra nga kolonia e 24 me renome artistike ndërkombëtare e Kërçovës ...

24_KICEVSKA_POKANA

Në kuadër të ekspozitës do të prezantohen tridhjetë krijime nga 21 artistë  nga Bullgaria, Kroacia, Kazakistani, Qiproja e Veriut, India, Italia, Egjipti, Irani, Sllovenia, Rumania, Turqia, Kosova, Serbia dhe nga Maqedonia, të realizuara gjatë muajve të verës së vitit  2017. Ekspozita në Kumanovë do të qëndrojë e hapur deri më 26 korrik.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia