“Fizika e pikëllimit” – premierë në Teatrin e Kumanovës

Në skenën e Teatrit të Kumanovës sot, më 6 korrik, në orën 20 do të shfaqet shfaqja "Fizika e pikëllimit", sipas romanit të shkrimtarit bullgar Georgi Gospodinov, me regji të Millosh B. Andonovski ...

Fizika_na_tagata_vo_Kumanovo

Në këtë shfaqje luajnë: Goran Iliq, Marko Trajkoviq, Jasmina Vasileva, Aleksandra Peshevska, Keti Donçevska Iliq, Nina Maksimova dhe Simona Dimkovska. Drama: Ivana Nelkovska, kostumografia: Marta Dufne, skenografia: Natasha Veçkova.

Pas premierës, kjo shfaqje do të jepet edhe në tre ditët e ardhshme, respektivisht më 7, 8 dhe 9 korrik, prej orës 20.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia