Резултати од вториот конкурсен рок - Манифестација „Нов културен бран“ во 2017 година

Министерството за култура на Република Македонија ги објавува извештајот на конкурсната комисија за вториот конкурсен рок на Манифестацијата „Нов културен бран“ за 2017 година, како и списокот на одобрени проекти од страна на конкурсната комисија.

Извештајот и списокот на одобрени проекти од вториот конкурсен рок може да се пронајдат и сочуваат на следните линкови: 

Извештај на конкурсната комисија - втор конкурсен рок на Манифестацијата „Нов културен бран“

Прелиминарна листа на одобрени проекти - втор конкурсен рок на Манифестацијата „Нов културен бран“

 

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia