Прес Најави

Промоција на публикацијата „Слики со историска тематика во Музејот на македонската борба“

Среда во 11 часот во Музејот на македонската борба...

Повеќе...

Работна средба со македонскиот уметник со интернационална кариера, Дуке Бојаџиев

Понеделник во просториите на Министерството за култура во 11,30 часот предвидени се изјави за медиумите

Повеќе...

Министерката за култура ќе оствари работна посета на општина Кичево

Во 11.30 часот се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Министерката за култура во работна посета на Националната и универзитетска библиотека

Во 11 часот се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Прес-конференција по повод промоцијата на нови девет стрип наслови

Понеделник  во 11 часот во Порта Македонија

Повеќе...

Министерката за култура ќе се обрати на промоција на Словенечко - македонскиот речник

Четврток (05.02.2015 година) во 11 часот во Порта Македонија ...

Повеќе...

Министерката за култура во работна посета на Делчево

Во 11.30 часот во киносалата се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Прес-конференција по повод премиерата на македонското оперско дело „Змејовата невеста“

Понеделник (2.2.2015 година) во 11 часот во прес салонот во Македонската опера и балет

Повеќе...

Потпишување на Меморандум за меѓусебна соработка

Петок  во 11 часот на Филозофскиот факултет-Скопје

Повеќе...

Промоција на монографијата „Танец - душата на Македонија”

Четврток во 11 часот во Музејот на македонската борба

Повеќе...

kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanecarheoloski-vesnik

exploring-macedonia

macefdrr     

 cultema_logo    msu_logo_mk