Новости

Министерот за култура Адеми беше дел од одбележувањето на 15 години од постоењето на Здружението за култура и уметност „Köprü“


Министерот за култура Асаф Адеми присуствуваше и ги поздрави присутните на одбележувањето на 15 години од постоењето на Здружението за култура, уметност и образование „Köprü“, што синоќа се одржа во Домот на АРМ...
IMG_0099_2

Повеќе...

Ministri i Kulturës, Ademi ishte pjesë e shënimit të 15 vjetorit të ekzistimit të Shoqatës për Kulturë dhe Art "Köprü"

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, mori pjese dhe i përshëndeti të pranishmit në shënimin e 15 vjetorit të ekzistimit të Shoqatës për Kulturë, Art dhe Arsim “Köprü” që u mbajt mbrëmë në Shtëpinë e Armatës...

IMG_0099_2

Ademi në fjalimin e tij para të pranishmëve shprehu kënaqësinë e tij me suksesin e këtij Asociacioni dhe e theksoi entuziazmin dhe vullnetin e mirë të udhëheqësve të saj mëparshëm dhe të tanishëm për mbrojtjen, kultivimin dhe avancimin e kulturës turke në përgjithësi.

Ngjarja u realizua me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe është në kuadër të aktiviteteve për bashkëpunim ndërmjet Ministrisë dhe Lidhjes së Organizatave Joqeveritare Turke në Maqedoni (MATUSITEB).

Министерот Адеми се сретна со директорот на Историскиот музеј на Албанија

Дориан Кочи, директор на Националниот историски музеј на Албанија, и Скендер Асани, директор на Институтот за духовно и културно наследство на Албанците во Македонија, денеска беа во посета на министерот за култура на Република Македонија, Асаф Адеми...
Sredba_1

Повеќе...

Ministri Ademi u takua me drejtorin e Muzeut Historik të Shqipërisë

Dorian Koçi, drejtor dhe Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë dhe Skender Asani, drejtor i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Maqedoni sot kanë vizituar ministrin e Kulturës të Republikës së Maqedonisë, Asaf Ademi...
Sredba_1

Повеќе...

Швајцарската амбасадорка во посета на Министерството за култура

Министерот за култура Асаф Адеми денеска се сретна со амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Зутер Техада... 
_____

Повеќе...

Ambasadorja zvicerane vizitoi Ministrinë e Kulturës

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, sot u takua me ambasadoren e Zvicrës në Republikën e Maqedonisë, Sibil Zuter Tehada...
_____

Повеќе...

Со ден на Македонија заокружено претставувањето на Република Македонија на Саемот на книгата во Франкфурт

Во рамките на својата посета на Франкфурт по повод националното претставување на Република Македонија на саемот на книгата, министерот за култура, Асаф Адеми, денеска оствари средба и со директорот на саемот на книгата во Лајпциг ...

naslovna_2

Повеќе...

Me Ditën e Maqedonisë u përmbyll përfaqësimi i Republikës së Maqedonisë në Panairin e Librit në Frankfurt

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, në kuadër të vizitës së tij në Frankfurt, me rastin e përfaqësimit të Republikës së Maqedonisë në Panairin e Librit, sot ka zhvilluar takim edhe me drejtorin e Panairit të Librit në Lajpcig ...

naslovna_2

Повеќе...

Министерот Адеми се сретна со директорот на Саемот на книга во Франкфурт

Во рамките на својата работна посета на најголемата книжевна манифестација во европски рамки, Саемот на книгата  во Франкфурт, министерот за култура Асаф Адеми, денеска оствари средби со раководните структури на саемот, со директорот за меѓународна соработка Тобијас Вос и со генералниот  извршен директор Јурген Бос ...

Frankfurt_12.10.2018_-_naslovna

Повеќе...

Ministri Ademi u takua me drejtorin e Panairit të Librit në Frankfurt

Në kuadër të vizitës zyrtare në manifestimin më të madh letrar në rang evropian, Panairi i Librit në Frankfurt, ministri i Kulturës, Asaf Ademi, sot zhvilloi disa takime me strukturat drejtuese të panairit, me drejtorin për bashkëpunimin ndërkombëtar, Tobijas Vos dhe me drejtorin ekzekutiv të përgjithshëm, Jurgen Bos ...  
Frankfurt_12.10.2018_-_naslovna

Повеќе...

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia