Asaf Ademi: Teatri dhe Biblioteka e re në të Tetovë ndër objektet me moderne për nevojat e kulturës në vend

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, sot ka kryer inspektim të punëve rreth ndërtimit të objektit të ri multifunskional të teatrit dhe biblotekës në Tetovë ...

minister_nastan-001

Bëhet fjalë për objekt që është investim kapital i Ministrisë së Kulturës. Ministri Ademi u informua për rjedhën e aktiviteteve për ndërtimin e objektit multifunksional, që ka filluar të ndërtohet prej vitit 2014.

Ministri Ademi informoi se janë duke u tejkaluar të gjitha pengesat juridike, dhe se pas përfundimit së pjesës së jashtme pret që vitin e ardhshëm të shpallet thirrje për rregullimin e brendshëm të objektit por, siç theksoi Ademi, kjo do të kërkojë financim shumëvjeçar konsekuent që në fund ky të jetë njëri ndër objektet më moderne për nevojat e kulturës në vend.

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia