Drejtori i fondacionit turk “Maarif” e vizitoi ministrin Ademi

Drejtori i fondacionit turk “Maarif” (TFM) për Maqedoninë, z. Mustafa Dilioglu, sot ishte në vizitë zyrtare te ministri i Kulturës të Republikës së Maqedonisë, Asaf Ademi ...

MARIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Drejtori Dilioglu e ka informuar ministrin Ademi për aktivitetet në sferën e arsimit që i ndërmerr Maarif  International Schools, pjesë e së cilës është “Maarif” në Maqedoni.

“Maarif” është fondacion arsimor turk që do të fillojë me punë në arsimin parashkollor, fillor dhe të mesëm në vitin shkollor 2018-2019, në shkollën në Tetovë.

Ministri Ademi dhe z. Dilioglu ka biseduar për aktivitetet konkrete për avancimin e marrëdhënieve tradicionalisht të mira në sferën e kulturës midis Maqedonisë dhe Turqisë.

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia