Ambasadori i Hungarisë e vizitoi ministrin Asaf Ademi

Ambasadori i Republikës së Hungarisë, z. Laslo Duks, sot e vizitoi ministrin e Kulturës të Republikës së Maqedonisë, z. Asaf Ademi ...

ungarski_ambasador_1-001

Në këtë takimin miqësor të dy bashkëbiseduesit diskutuan për marrëdhëniet e mira aktuale të të dyja vendeve në fushën e kulturës, si dhe hapat e ardhshëm për promovimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dhe ndërtimin e një perspektive të përbashkët evropiane. 
Ministri Ademi dhe ambasadori Duks shkëmbyen ide për ndërtimin e shoqërive të hapura, kjo përmes nxitjes së kulturës së diversitetit, e cila i fuqizon marrëdhëniet midis të gjithë qytetarëve në të dyja vendet.

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia