Завршните сметки на установите кои немаат веб страници објавени на страницата на Министерството за култура

Согласно политиките на Владата на Република Македонија за транспарентност и отчетност, Министерството за култура на својата веб страница ги објави завршните сметки за 2016 година на повеќе национални установи од културата, кои немаат своја функционална веб страница...

logo_-_MK1

Завршните сметки на овие установи можете да ги пронајдете на следните линкови:

Завршна сметка на Н.У Центар за култура Охрид за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3451-zavrsna-smetka-na-nu-centar-za-kultura-ohrid-za-2016-godina

Завршна сметка на Н.У. Музеј на современа уметност за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3436-zavrsna-smetka-na-nu-muzej-na-sovremena-umetnost-za-2016-godina

Завршна сметка на Н.У. Тетовски Театар - Тетово за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3433-zavrsna-smetka-na-nu-tetovski-teatar-tetovo-za-2016-godina

Завршна сметка на Н.У Центар за култура - Струга за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3430-zavrsna-smetka-nucentar-za-kultura-struga

Завршна сметка на Н.У Театар Комедија за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3429-zavrsna-smetka-teatar-komedija-za-2016-godina

Завршна сметка на Н.У Центар за култура Тетово за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3428-zavrsna-smetka-nucentar-za-kultura-tetovo

Завршна сметка на Н.У Центар за култура Крива Паланка за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3427-zavrsna-smetka-nucentar-za-kultura-kriva-palanka

Завршна сметка на Н.У Центар за култура Дебар за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3424-zavrsna-smetka-na-nu-centar-za-kultura-debar-za-2016-godina

Завршна сметка на Н.У Центар за култура „Јордан Хаџи Константинов Џинот“ - Велес за 2016 година
http://kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/3423-zavrsna-smetka-na-nu-centar-za-kultura-jordan-hadzi-konstantinov-dzinot-veles-za-2016-godina

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia