Отворено владино партнерство

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Годишен извештај на органите на државната управа за напредокот на состојбата на еднаквите можности за жените и мажите 857
2 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2016 ГОДИНА 1178
3 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2015 ГОДИНА 1238
4 Национален регистар на објекти кои се заштитено културно наследсво 31.12.2012 1783
5 Установи во кои се одвива театарска дејност 1634
6 Регистер со адреси од установи и фолклорни здруженија 1637
7 АКЦИСКИ ПЛАН ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА СТРAТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 1621
8 НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 2249
kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanecarheoloski-vesnik

exploring-macedonia

macefdrr     

 cultema_logo    msu_logo_mk