НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ 2018-2022 ГОДИНА

Врз основа на член 9 став (1) од Законот за културата („Службен весник на Република Македонија“ број 31/1998 , 49/2003 , 82/2005 , 24/2007 , 116/10 ,47/11 , 51/11 , 136/12 , 23/13 , 187/13 ,44/14 , 61/15 , 154/15 , 39/16 и 11/18) , Собранието на Република Македонија на седницата одржана на 3 мај 2018 година , донесе

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ 2018-2022 ГОДИНА

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia