ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ

Врз основа на член 6 став (4) од Законот за издавачката дејност („Службен весник на Република Македонија” бр. 199/14), министерот за култура, донесе ...

ПОДИГНИ:  ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ

PDF документ ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ

obrakanje-minister

Фотогалерии

  • 0
  • 1
  • 2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanecarheoloski-vesnik

exploring-macedonia

macefdrr     

 cultema_logo    msu_logo_mk