Правилници

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Правилник за самостојните уметници 755
2 ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИ МЕСТА ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА 1346
3 ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ 1332
4 ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ 979
5 ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТO ЗА ИЗДАВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДЕН СТАНДАРДЕН БРОЈ ЗА КНИГИ (ISBN), НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТO ЗА ИЗДАВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДЕН СТАНДАРДЕН БРОЈ ЗА ПЕРИОДИЧНИ ПУБЛИКАЦИИ И КОНТИНУИРАНИ ИЗВОРИ (ISSN) И НА ОБРАЗЕЦОТ 1248
6 ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА ИЗДАВАЊЕ НА CIP-ЗАПИС („СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“ БР. 46/15) 2034
7 ПРАВИЛНИК ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА ЛЕКТОРСКА ЛИЦЕНЦА 2554
8 ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ЛЕКТОРСКАТА ЛИЦЕНЦА 1585
9 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2015 ГОДИНА 2336
10 Закон за културата 4766
kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia