ЗАКОН ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ

УКАЗ ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ

ПОДИГНИ ДОКУМЕНТ

-ЗАКОН ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ („Службен весник на Република Македонија“ бр. 82/13, 18/14, 44/14,  129/15, 152/15 и 39/16) НЕОФИЦИЈАЛЕН КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ

Службен весник на РМ, бр. 18 од 29.01.2014 година

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ Службен весник на РМ, бр. 44 од 05.03.2014 година

-ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ (Службен весник на РМ, бр. 152/15)

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ (Службен весник на РМ, бр. 39 од 29.2.2016 година)

kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia