Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
81 РЕЗУЛТАТИ ОД КОНКУРСОТ ЗА ОТКУП НА САМОСТОЈНО РЕАЛИЗИРАНА ПРОДУКЦИЈА Четврток, 18 Јули 2013 2780
82 КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2014 ГОДИНА Петок, 07 Јуни 2013 17503
83 Конкурс за откуп на самостојно реализирани публикации (први изданија) Понеделник, 20 Мај 2013 2900
84 Конкурс за финансирање манифестација од национален интерес ,,ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН 2013 ГОДИНА’’ Сабота, 11 Мај 2013 2652
85 Конкурс за доделување на државната награда 11 октомври во 2013 година Среда, 01 Мај 2013 1481
86 Конкурс за финансирање проекти во областа на креативните индустрии Среда, 13 Февруари 2013 4965
87 Конкурс за финансирање проект од национален интерес,манифестација „Град на културата во 2013 година“ Петок, 09 Ноември 2012 2993
88 Конкурс за избор на директор на Националната установа Национална и Универзитетска Библиотека Св.Климент Охридски-Скопје Понеделник, 05 Ноември 2012 2443
89 Конкурс за избор на директор на Националната установа Конзерваторски центар-Скопје Понеделник, 05 Ноември 2012 2517
90 Конкурс за поддршка на стручно усовршување на талентирани уметници за 2013 година Вторник, 09 Октомври 2012 3037
kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia