Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
41 Саем на книга во Техеран, можност за регистрација на странски издавачи Вторник, 27 Март 2018 664
42 Повик за поднесување на предлог - проекти на Меѓународниот фонд на УНЕСКО за културна разноликост за 2018 година Петок, 23 Март 2018 2505
43 Конкурс за Меѓународниот фестивал за фотографија “Блу вижн” во Техеран Вторник, 20 Март 2018 1090
44 Централно - европската иницијатива (ЦЕИ) со повик за стипендии за престој на писатели Понеделник, 19 Март 2018 1991
45 Конкурс за финансирање проект од национален интерес, Манифестација „Град на културата во 2018 година“ Четврток, 14 Декември 2017 3760
46 Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2018 година Четврток, 14 Декември 2017 5576
47 Повик за проекти: Волонтери за Светско наследство за 2018 година на УНЕСКО Понеделник, 20 Ноември 2017 2900
48 Конкурс за учество во финансирање проекти од програмите на Креативна Европа (2014-2020) - потпрограма Култура и Култура 2007-2013 на ЕУ за 2018 година Вторник, 31 Октомври 2017 5087
49 Конкурс за стручно усовршување на уметници и дефицитарни стручни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и заштитата на недвижното, движното и нематеријално културно наследство за 2018 г Понеделник, 16 Октомври 2017 8445
50 Конкурс за проект за учество на Република Македонија на 16-тата Интернационална изложба на архитектура во Венеција во 2018 година Четврток, 12 Октомври 2017 2246
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia